62°08′14'N5°13′23'Ø
Logo

Ønsker du å samarbeide eller har du et prosjekt du vil diskutere? Ta kontakt for en prat

KONTAKT

Nabben 30,
6740 Selje, Norge
hei@blamyra.no
+47 414 57 711

Johanna, Sunniva og Therese i arbeid ved en benk på kontoret.
 • Daglig leder
  Therese Lien Smenes

  Therese Lien Smenes

  therese@blaamyra.no+47 414 57 711

  Therese Lien Smenes har mange år bak seg innen kundeservice i flybransjen, reiseliv, tekstil og teknologi i Oslo, Bergen og Ålesund. Hun har sin markedsføringsbakgrunn fra BI og har fortsatt sin utdannelse ved siden av at hun jobbet som prosjektleder.


  Etter at hun flyttet tilbake til Selje for 12 år siden, har hun ledet en rekke regionale utviklingsprosjekt, og initiert flere kultur - og sportsrelaterte prosjekt med formål å styrke lokalsamfunnet. Som prosjektleder og daglig leder i Blåmyra er Therese en fleksibel alt-mulig person som er bort i det meste av den daglige drifta i selskapet. Hun har oversikt over det som rører seg og har omsorg i alt hun gjør.


  Therese ivrer for vekst og utvikling i lokalsamfunnet og har flere styreverv bak seg både innen næringsliv, frivillighet og idrettslag. På fritiden er hun å finne på lange fjellturer, på fotballbanen som trener eller på spinningsykkelen som instruktør.

 • Designrådgiver
  Sunniva Djupedal

  Sunniva Djupedal

  sunniva@blaamyra.no+47 404 50 007

  Sunniva har lang fartstid fra byråverdenen i både New York og Oslo. Hun har hele tiden prioritert en fleksibel tilnærming til faget, og designet alt fra norske frimerker til identiteter for internasjonale merkevarer og designsystem for offentlige aktører.


  Som kreativ leder og designrådgiver i Blåmyra er Sunniva opptatt av ansvaret som ligger i å utvikle gjennomtenkte løsninger og nyanserte formuttrykk for å sikre at det som designes er verdt å ta vare på over lang tid. Hun er særlig engasjert i å synliggjøre verdien av design innen samfunnsutvikling og næringsliv.


  Sunniva har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo, og en Mastergrad i Design fra School of Visual Arts, der hun arbeidet med universell utforming og utfordringer knyttet til design av hjelpemidler. Hun er medlem av kontrollutvalget for Grafill, og er jevnlig sensor ved Høyskolen Kristiania. Når hun ikke er på kontoret, finner du gjerne Sunniva løpende på en sti i fjellet eller med en god bok hjemme på gårdstunet.

 • Designer
  Johanna Nilsson

  Johanna Nilsson

  johanna@blaamyra.no+47 992 70 697

  Johanna har en bakgrunn innen grafisk design fra Berghs School of Communication og innen sosiale medier og nettverk fra Handelshøyskolen BI. Med interesse for digital design studerer Johanna for øyeblikket User Interface-design ved Noroff.


  Johanna er opptatt av å finne gode og effektive løsninger, og arbeider med stadig nysgjerrighet for å oppdage nye måter å takle de problemstillingene som presenteres. Hun har et konseptuelt utgangspunkt i sin tilnærming til faget, og ser på design som et verktøy for endring – ikke pynt. Hun er alltid klar for en utfordring og leter kontinuerlig etter nye muligheter for utvikling.


  Johanna kommer opprinnelig fra Helsingborg, men har bodd både i USA og Costa Rica før hun valgte Stadlandet som sitt hjem. Johanna er glad i grønne vekster, og har en imponerende selvdyrket kjøkkenhage. På fritiden er hun mest sannsynlig å finne surfende i bølgene på Stad, der trives hun best.

Blue Impact
Bremanger kommune
Doga
Eid Elektro
Farvatn
Fjord Miljø
Flatheim
Frysa
Gefyl
hakallegarden
Hoddevik & Drage
Knutholmen
Kystverket
LocalHost
Operahuset Nordfjord
Overviu
Saga Boats
Sarsia
Selja forlag
Seljesanden
SFKM
Simona Stadpipe
Skipskompetanse
Sogn og Fjordane Energi
Stad kommune
Vanylven kommune
Visit Nordfjord
Vyrd
Varierte prosjekt for kunder med engasjement
 • Totalleverandør av elektrotekniske tjenester

  Les mer
 • Innovasjon i energiomstillingen

 • I utkanten av et fylke, i utkanten av Norge

  Les mer
 • Bærekraftig utvikling av Vestkapp

 • Fortellinger fra lokalmiljøet

  Les mer