62°08′14'N5°13′23'Ø
Logo

Vi tilbyr dybdekurs i designdrevet innovasjon

Kurs
01.11.23

Designdrevet innovasjon er en prosess som setter brukeren i sentrum når nye produkter eller tjenester skal utvikles. I dette kurset lærer du en metode som vil hjelpe deg og dine kolleger til å tenke nytt, og som vil forandre måten dere utvikler produkter og tjenester på. Kurset er utviklet av DOGA(Design og arkitektur Norge).

OM KURS

 • Kurset er utviklet
  av DOGA


PÅMELDING

sunniva@blaamyra.no

Bilde av hendene til tre personer som skriver på et tankekart ved en benk.

Vi hører ofte politikere og samfunnstopper snakke om at vi må omstille oss og at det er behov for ny kunnskap. Men, hva betyr dette i praksis for deg og dine kolleger og for virksomheten dere jobber i? Dette kurset kan hjelpe deg i gang.


Dybdekurset er for alle som ønsker nye måter å jobbe med innovasjon og omstilling på, og dere vil jobbe med å løse en reell utfordring fra egen virksomhet. Når du har gjennomført kurset vil du sitte igjen med:

 • et forslag til løsning på utfordringen din
 • en plan for hvordan løsningen kan iverksettes
 • en metode for innovasjon som øker sjansene for å lykkes
 • praktiske verktøy du kan bruke i arbeidshverdagen din
 • bedre forståelse for dine brukeres behov

Fremmer innovasjon og bærekraftig vekst

Dybdekurset i designdrevet innovasjon gir deg kjernekompetansen og tankesettet du trenger for å jobbe mer målrettet med innovasjon.


Tilpasses dine behov og ønsker

Den store fordelen med kurset er at du vil jobbe med en reell utfordring fra din egen virksomhet som du ønsker å løse. Etter kurset vil du ha et brukertestet løsningsforslag og en plan for hvordan det kan realiseres.


Det lønner seg! 

Designdrevet innovasjon skaper mer treffsikre løsninger og øker sjansene for å lykkes. En McKinsey-studie av 300 virksomheter på tvers av bransjer og land viste at bedriftene som var ledende på design hadde en årlig vekst som var tre ganger så høy som gjennomsnittet i sin bransje.


Hvem passer kurset for?

Kurset er for alle som er nysgjerrige på å teste ny måte å jobbe på, og det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Kurset består av 6 moduler, hvor hver modul tar 3,5 timer. Det kan gjennomføres over flere uker, eller intensivt over én uke.


Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Sunniva for mer informasjon og påmelding.

Blåmyra er en designlab ytterst ved storhavet i vest. Med drivkraft, erfaring og presisjon designer vi nyttige og langsiktige løsninger utenfor allfarvei.


Les mer

Varierte prosjekter for kunder med engasjement
 • Totalleverandør av elektrotekniske tjenester

  Les mer
 • Innovasjon i energiomstillingen

 • I utkanten av et fylke, i utkanten av Norge

  Les mer
 • Bærekraftig utvikling av Vestkapp

 • Fortellinger fra lokalmiljøet

  Les mer